Kemi og fødevareteknologi - 3. semester
Forår 2021, ( rev. dec. 2020 ) XX
Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).
Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning.
Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.
KF3PRIP-01 Praktisk regulering og instrumentering og projekt 3 | Pris Studiepris |
1. | Praktisk regulering og instrumentering Heilmanns Forlag, 6. udg. 2011 ISBN: 9788790603144 Vægt: 1 g | 225,00 kr. 202,50 kr. | |
2. | Systemanalyse og simulering Heilmanns Forlag, 3. udg. 2012 ISBN: 9788790603175 Vægt: 1 g | 160,00 kr. 144,00 kr. | |
3. | Styrk projektarbejdet Biofolia, 3. udg. 2016 ISBN: 9788759329382 Vægt: 1 g | 268,00 kr. 241,20 kr. | |
4. | A Guide to Writing as an Engineer John Wiley, 4th Ed. 2013 ISBN: 9781118300275 Vægt: 1 g | 595,00 kr. 535,50 kr. |
KF3BIO-01 Biokemi
5. | Biochemistry W.H. Freeman, 9.Ed. 2019 ISBN: 9781319114657 Vægt: 1 g | 620,00 kr. 558,00 kr. |
KF3KEO1-01 Kemiske enhedsoperationer
6. | Kemiske enhedsoperationer Polyteknisk Forlag, 6. udg. 2019 ISBN: 9788750200024 Vægt: 1 g | 699,00 kr. 629,10 kr. |
BKTFØK-01 Fødevarekemi
7. | Fennema's Food Chemistry CRC Press, 5th ed., 2017 ISBN: 9781482208122 Vægt: 1 g | 690,00 kr. 621,00 kr. |
Indkøbskurv
Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.