Kemi og fødevareteknologi - 3. semester 
 Efterår 2021,  ( rev. 21-06-21) 

Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).

 

Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning. 

Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.

KF3PRIP-01 Praktisk regulering og instrumentering og projekt 3

Pris
Studiepris
1.
Systemanalyse og simulering
Thomas Heilmann
Heilmanns Forlag, 3. udg. 2012
ISBN: 9788790603175
Vægt: 1 g

160,00 kr.
144,00 kr.
Læg i kurv
2.
Process Dynamics and Control
Dale E. Seborg, Thomas F. Edga
Wiley, 4th Edition, EMEA Edition, 2019
ISBN: 9781119587491
Vægt: 1 g

610,00 kr.
549,00 kr.
Læg i kurv
3.
Styrk projektarbejdet
Anders Dahl, Trine Dich, Tina Hansen, Vagn Olsen
Biofolia, 3. udg. 2016
ISBN: 9788759329382
Vægt: 1 g

268,00 kr.
241,20 kr.
Læg i kurv
4.
A Guide to Writing as an Engineer
David F. Beer
John Wiley, 5th Ed. , 2019
ISBN: 9781119285960
Vægt: 1 g

475,00 kr.
427,50 kr.
Læg i kurv

KF3BIO-01 Biokemi

5.
Biochemistry
Jeremy M. Berg, John L. Tymoczko, Gregory J. Gatto, Lubert Stryer
W.H. Freeman, 9.Ed. 2019
ISBN: 9781319114657
Vægt: 1 g

680,00 kr.
612,00 kr.
Læg i kurv

KF3KEO1-01 Kemiske enhedsoperationer

6.
Kemiske enhedsoperationer
Lars Kiørboe, Karsten Clement, Philip Fosbøl, Anker Degn Jensen, Søren Kiil, Kaj Thomsen
Polyteknisk Forlag, 6. udg. 2019
ISBN: 9788750200024
Vægt: 1 g

699,00 kr.
629,10 kr.
Læg i kurv

BKTFØK-01 Fødevarekemi

7.
Fennema's Food Chemistry
S. Damodaran
CRC Press, 5th ed., 2017
ISBN: 9781482208122
Vægt: 1 g

690,00 kr.
621,00 kr.
Læg i kurv

Indkøbskurv


Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.