Kemi og fødevareteknologi - 3. semester
Efterår 2020,  ( rev. juli 2020 )

Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).

 

Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning. 

Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.


KF3PRIP-01 Praktisk regulering og instrumentering og projekt 3

Pris
Studiepris
1.
Praktisk regulering og instrumentering
Thomas Heilmann
Heilmanns Forlag, 6. udg. 2011
ISBN: 9788790603144
Vægt: 1 g

225,00 kr.
202,50 kr.
Læg i kurv
2.
Systemanalyse og simulering
Thomas Heilmann
Heilmanns Forlag, 3. udg. 2012
ISBN: 9788790603175
Vægt: 1 g

160,00 kr.
144,00 kr.
Læg i kurv
3.
Styrk projektarbejdet
Anders Dahl, Trine Dich, Tina Hansen, Vagn Olsen
Biofolia, 3. udg. 2016
ISBN: 9788759329382
Vægt: 1 g

268,00 kr.
241,20 kr.
Læg i kurv
4.
A Guide to Writing as an Engineer
David F. Beer
John Wiley, 4th Ed. 2013
ISBN: 9781118300275
Vægt: 1 g

595,00 kr.
535,50 kr.
Læg i kurv

KF3BIO-01 Biokemi

5.
Biochemistry
Jeremy M. Berg, John L. Tymoczko, Gregory J. Gatto, Lubert Stryer
W.H. Freeman, 9.Ed. 2019
ISBN: 9781319114657
Vægt: 1 g

620,00 kr.
558,00 kr.
Læg i kurv

KF3KEO1-01 Kemiske enhedsoperationer

6.
Kemiske enhedsoperationer
Karsten H. Clement, Peder Fangel, Anker Degn Jensen, Kaj Thomsen
Polyteknisk Forlag, 6. udg. 2019
ISBN: 9788750200024
Vægt: 1 g

699,00 kr.
629,10 kr.
Læg i kurv

BKTFØK-01 Fødevarekemi

7.
Fennema's Food Chemistry
S. Damodaran
CRC Press, 5th ed., 2017
ISBN: 9781482208122
Vægt: 1 g

690,00 kr.
621,00 kr.
Læg i kurv

Indkøbskurv


Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.