Kemi og fødevareteknologi - 2. semester
Forår 2021 - rev. dec. 2020
Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).
Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning.
Forår 2021 - rev. dec. 2020
Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).
Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning.
Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.
KF2ANA-01 Analytisk kemi | Pris Studiepris |
1. | Quantitative Chemical Analysis Springer, 10th ed. 2020 ISBN: 9781319324506 Vægt: 1 g | 660,00 kr. 594,00 kr. |
KF2FKT-01 Fysisk og teknisk kemi
2. | Felders Elementary Principles of Chemical Processes John Wiley, 4. Internat. Student Ed. 2016 ISBN: 9781118092392 Vægt: 1 g | 570,00 kr. 513,00 kr. | |
3. | Elements of Physical Chemistry Oxford University Press, 7th Rev. Ed. 2016 ISBN: 9780198727873 Vægt: 1 g | 525,00 kr. 472,50 kr. |
KF2FØMP-01 Fødevaremikrobiologi og projekt 2
4. | Food Microbiology Royal Society of Chemistry ISBN: 9781849739603 Vægt: 1 g | 425,00 kr. 382,50 kr. |
KF2ORK-01 Organisk kemi
5. | Organic Chemistry with Biological Applications Cengage Learning, 3. Ed. 2015 ISBN: 9781285842912 Vægt: 1 g | 795,00 kr. 715,50 kr. |
Indkøbskurv
Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.