Kemi og fødevareteknologi - 2. semester
Forår 2021 - rev. dec. 2020
Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).

 

Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning. 

Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.

KF2ANA-01 Analytisk kemi

Pris
Studiepris
1.
Quantitative Chemical Analysis
Daniel C. Harris
Springer, 10th ed. 2020
ISBN: 9781319324506
Vægt: 1 g

660,00 kr.
594,00 kr.
Læg i kurv

KF2FKT-01 Fysisk og teknisk kemi

2.
Felders Elementary Principles of Chemical Processes
R.M. Felder, Ronald W. Rousseau
John Wiley, 4. Internat. Student Ed. 2016
ISBN: 9781118092392
Vægt: 1 g

570,00 kr.
513,00 kr.
Læg i kurv
3.
Elements of Physical Chemistry
Peter Atkins
Oxford University Press, 7th Rev. Ed. 2016
ISBN: 9780198727873
Vægt: 1 g

525,00 kr.
472,50 kr.
Læg i kurv

KF2FØMP-01 Fødevaremikrobiologi og projekt 2

4.
Food Microbiology
Martin Ray Adams, Maurice O. Moss, Peter McClure
Royal Society of Chemistry
ISBN: 9781849739603
Vægt: 1 g

425,00 kr.
382,50 kr.
Læg i kurv

KF2ORK-01 Organisk kemi

5.
Organic Chemistry with Biological Applications
John McMurry
Cengage Learning, 3. Ed. 2015
ISBN: 9781285842912 
Vægt: 1 g

795,00 kr.
715,50 kr.
Læg i kurv

Indkøbskurv


Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.