Kemi og fødevareteknologi - 2. semester
Forår 2021
Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).

 

Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning. 

Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.

KF2ANA-01 Analytisk kemi

Pris
Studiepris
1.
Quantitative Chemical Analysis
Daniel C. Harris
Springer, 10th ed. 2020
ISBN: 9781319324506
Vægt: 1 g

660,00 kr.
594,00 kr.
Læg i kurv

KF2FKT-01 Fysisk og teknisk kemi

KF2FØMP-01 Fødevaremikrobiologi og projekt 2

2.
Food Microbiology
Martin Ray Adams, Maurice O. Moss, Peter McClure
Royal Society of Chemistry
ISBN: 9781849739603
Vægt: 1 g

425,00 kr.
382,50 kr.
Læg i kurv

KF2OBK-01 Organisk kemi og biokemi

3.
Biochemistry
Jeremy M. Berg, John L. Tymoczko, Gregory J. Gatto, Lubert Stryer
W.H. Freeman, 9.Ed. 2019
ISBN: 9781319114657
Vægt: 1 g

620,00 kr.
558,00 kr.
Læg i kurv
4.
Organic Chemistry with Biological Applications
John McMurry
Cengage Learning, 3. Ed. 2015
ISBN: 9781285842912 
Vægt: 1 g

795,00 kr.
715,50 kr.
Læg i kurv

KF2FER-01 Fermentering

5.
Bioprocess Engineering Principles
Pauline M. Doran
Elsevier, 2. Rev. Ed. 2012
ISBN: 9780122208515
Vægt: 1 g

695,00 kr.
625,50 kr.
Læg i kurv

Indkøbskurv


Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.