Kemi og fødevareteknologi - 1. semester 
 Efterår  2022,  ( rev. 21-06-22 ) 

Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).

 

Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning. 

Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.

KF1ALK-01 Almen kemi

Pris
Studiepris
1.
General Chemistry. The Essential Concepts
Raymond Chang & Kenneth Goldsby
McGraw-Hill, 7. Int. Ed. 2013
ISBN: 9781259060427
Vægt: 1 g

675,00 kr.
607,50 kr.
Læg i kurv
2.
Det periodiske system
Gerd Rickers
VVC, 2010
ISBN: 2987875440163
Vægt: 1 g

30,00 kr.
27,00 kr.
Læg i kurv

KF1CMB-01 Celle- og mikrobiologi

3.
Microbiology with Diseases by Taxonomy
Robert W. Bauman
Pearson, New Internat. 5. Ed. 2017
ISBN: 9781292160870 
Vægt: 1 g

748,00 kr.
673,20 kr.
Læg i kurv

KF1MAT-01 Matematik og statistik

4.
Applied Statistics for Engineers and Scientists
David M. Levine, Patricia P. Ramsey, Robert K. Smidt
Prentice Hall, 2001
ISBN: 9780134888019
Vægt: 1 g

698,00 kr.
628,20 kr.
Læg i kurv
5.
Custom. Mathematics for Biochemical and Chemical engineers
Compiled AU School of Engineering
Pearson Education, 2021
ISBN: 9781800064522
Vægt: 1 g

680,00 kr.
612,00 kr.
Læg i kurv

KF1FØPP-01 Fødevareproduktion og projekt 1

6.
Den store bog om Fødevarer og kvalitet
Karin Østergaard (red);Lise Justesen
Akademisk Forlag - 2022
ISBN: 9788750059172
Vægt: 1 g

750,00 kr.
675,00 kr.
Læg i kurv

Indkøbskurv


Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.