Kemi og fødevareteknologi - 1. semester
Forår 2021, ( rev. dec. 2020 ) XX
Bøgerne til dette studie lagerføres i Stakbogladen (hovedafdelingen i Studenternes hus).
Husk bøgerne kan først afhentes, når du har modtaget en mail, der siger, at de er afsendt/klar til afhentning.iger, at de er afsendt/klar til afhentning.
Medbring ORDRENUMMER ved afhentning.
KF1ALK-01 Almen kemi | Pris Studiepris |
1. | General Chemistry. The Essential Concepts McGraw-Hill, 7. Int. Ed. 2013 ISBN: 9781259060427 Vægt: 1 g | 675,00 kr. 607,50 kr. | |
2. | Det periodiske system VVC, 2010 ISBN: 2987875440163 Vægt: 1 g | 30,00 kr. 27,00 kr. |
KF1CMB-01 Celle- og mikrobiologi
3. | Microbiology with Diseases by Taxonomy Pearson, New Internat. 5. Ed. 2017 ISBN: 9781292160870 Vægt: 1 g | 740,00 kr. 666,00 kr. |
KF1MAT-01 Matematik og statistik
4. | Applied Statistics for Engineers and Scientists Prentice Hall, 2001 ISBN: 9780134888019 Vægt: 1 g | 695,00 kr. 625,50 kr. | |
5. | Custom. Mathematics for Engineers Compiled Pearson Education ISBN: 9781784474508 Vægt: 1 g | 795,00 kr. 715,50 kr. |
KF1FØPP-01 Fødevareproduktion og projekt 1
6. | Styrk projektarbejdet Biofolia, 3. udg. 2016 ISBN: 9788759329382 Vægt: 1 g | 268,00 kr. 241,20 kr. | |
7. | Konserveringsteknik 1 DSR Forlag ISBN: 9788791319198 Vægt: 1 g | 410,00 kr. 369,00 kr. | |
8. | Konserveringsteknik 2 DSR Forlag ISBN: 9788774325789 Vægt: 1 g | 410,00 kr. 369,00 kr. |
Indkøbskurv
Din kurv er i øjeblikket tom.
I ALT
0,00 kr.